An event coming as a series of global events from the tech giant Google and brought to Albania by Women Techmakers Albania, GDG Tirana and ICTS Media, to inspire, support and promote as many women as #techmakers in Albania.
The UK-Albania Tech Hub was part of the event as a sponsor and partner, with a particular focus on increasing the number of women participating in our Program. Gender equality is one of the key pillars of the British Embassy Tirana which we seek to strengthen every day. Happy International Women’s Day! 💐🌻
▶️▶️Një event që vinte si seri e eventeve globale nga gjigandi i teknologjisë Google dhe që në Shqipëri u soll nga Women Techmakers Albania , GDG Tirana dhe ICTS Media, për të inspiruar, mbështetur dhe promovuar sa më shumë femra #techmakers ne Shqipëri.
UK-Albania Tech Hub ishte pjese e eventit si sponsor dhe partner, me nje fokus te vecante ne rritjen e numrit te femrave pjesemarrese ne Programin tone. Barazia gjinore eshte nje nga shtyllat kryesore te ambasades Britanike te cilen synojme ta forcojme cdo dite e me shume. Gezuar Diten Nderkombetare te Femres! 💐🌻